Resepresentation


1 april - 8 april 2014 har vi nöjet att erbjuda en riktigt skön träningsvecka på Antalyakusten i Turkiet fylld av sol, zumba, dans, träning, inspiration och glädje!

Allt detta gör vi på Vera Hotel Verde som ligger i Turkiet, 25 km från Antalyas flygplats, 4 km från Beleks centrum, och precis vid Medelhavets kust. På detta 5-stjärniga hotell bor, äter, tränar och dansar vi tillsammans.

Vi är mycket glada över att kunna erbjuda barnpassning på hotellets miniclub (för barn 4-12år) som ingår utan extra kostnad.

Utan extra kostnad har vi även tillgång till Turkisk Hamam Sauna, ångbad, fitness center, tennisbanor, volleyboll, pingis, basketboll och boccia. 

Hotellets Spa-avdelning erbjuder en mängd olika massageformer och behandlingar till specialpriser för ZumbaMadness gäster. Här kan man verkligen skämma bort sig själv!

Hotellets mat och ”all-inclusive-koncept” är igång från kl. 10.00–24.00. Det turkiska köket är mycket bra och det finns alltid mycket att välja på. All dryck ingår både till måltider och där emellan (importerad alkohol undantaget).  Du kommer alltså inte gå hungrig, det lovar vi. Om du vill festa loss på kvällen så ingår själklart nattklubbsentrén.

 

Shoppingen i närbelägna Antalya kommer säkerligen att täcka våra behov! Antalya ligger inte långt bort och där finns allt från basarer till småaffärer till shoppingcenter. Resan till Turkiet kan sammanfattas väl i att det är en resa för både kropp och själ.

 
I resans pris ingår självklart vårt träningspaket, ett varierat utbud för att tillfredsställa så många smaker som möjligt! Du tränar så mycket eller lite du vill! Veckan bjuder på:

 

* Zumba Fitness

* Zumba Toning

*Aqua Zumba

* Danskurs i salsa och bachata

* YogaVeckans preliminära program


DAG 1 –  (tisdag)

Avresa på förmiddagen från Stockholm, Arlanda med Turkish Airways. Måltider och dryck serveras ombord. Vi anländer till Antalya International Airport, där möter vår buss upp med transfer till vårt hotell för att checka in. Välkomstdrinken serveras vid ankomst till hotellet.
Gemensam välkomstmiddag på kvällen. På kvällen är det dags för salsakurs på hotellets nattklubb.


DAG 2 –  (onsdag)

En härlig morgon på Turkiets Atlantkust börjar med 60 min Aqua Zumba. Varför inte passa på att besöka Turkisk Hamam Sauna för att förbereda huden för en jämn och fin solbränna?
Dagen fortskrider sedan med sol, bad och valfria aktiviteter som ingår på hotellet. På eftermiddagen har vi laddat upp för 60 minuters Zumba Fitness med efterföljande Yoga för att sträcka ut ordentligt!


DAG 3 –(torsdag)                                                                                                                  Ännu en härlig morgon börjar med 60 min Aqua Zumba. Nu har vi ”landat” och vem är inte lite sugen på shopping? Vi tar oss in till Antalya för en halvdags shopping, basar, småaffärer och Migros Center. Migros är ett av de största och modernaste varuhusen i Antalya. Skillnaden på priset mellan Sverige och Antalya är så pass stor att det går att göra rejäla fynd. Väl tillbaka på hotellet är det dags för ett svettigt Zumba Toning pass. Senare på kvällen är det dags för bachatakurs på hotellets nattklubb.

DAG 4 –(fredag)

En härlig morgon på Vera Hotel Verde börjar med 60 min Aqua Zumba.
Dagen fortskrider sedan med sol, bad och valfria aktiviteter som ingår på hotellet. Denna eftermiddag är det dags för 60 min Zumba Fitness med efterföljande Yoga för att sträcka ut ordentligt!

DAG 5 – (lördag)

En härlig morgon börjar med 60 min Aqua Zumba. Dagen fortskrider sedan med sol, bad och valfria aktiviteter som ingår på hotellet. På eftermiddagen har vi laddat upp för 60 min Zumba Toning. Efter middagen är det dags för danskurs på hotellets nattklubb.


DAG 6 –(söndag)

En härlig morgon börjar med 60 min Aqua Zumba. Dagen fortskrider sedan med sol, bad och valfria aktiviteter som ingår på hotellet. Denna eftermiddag är det dags för 60 min Zumba Fitness med efterföljande Yoga för att sträcka ut ordentligt!


DAG 7 –  (måndag)

En härlig morgon börjar med 60 min Aqua Zumba.
Dagen fortskrider sedan med sol, bad och valfria aktiviteter som ingår på hotellet. Där vi på eftermiddagen har laddat upp för Zumba Toning med efterföljande Yoga för att sträcka ut ordentligt!

DAG 8 – (tisdag)

Fri förmiddag. Vi hämtas upp på vårt hotell för transfer till Antalya flygplats. Avresa till Stockholm via Istanbul. Möjlighet till förlängning finns både i Antalya eller Istanbul. Måltider ombord på flyget ingår.


OBS! Med reservation för eventuella ändringar.